dimarts, 20 de desembre del 2016

XV Sant Silvestre Vila De Benissa

La XV Sant Silvestre Vila de Benissa ja ha començat a rodar. Aquesta cursa que tindrà lloc el pròxim 30 de desembre a partir de les 18.00 a la plaça Rei Jaume I i organitzada pel Ginestar Atletisme Benissa i patrocinada per Atmosfera Sport Plaza ja va calfant motors.
Aquest divendres 16 de desembre, s’han entregat els primers premis als Cartells anunciadors de la XV Sant Silvestre Vila de Benissa, així com de la propera XX Cursa Vila de Benissa. Els guanyadors d’aquest concurs són dos joves estudiants de l’IES Josep Iborra. El guanyador del cartell de la Sant Silvestre ha sigut Mikhail Sokolov i la guanyadora del cartell de la Cursa de juny, Carmen Palací Ribes.
Aquest concurs ha partit del Ginestar Atletisme Benissa, qui va demanar la col·laboració a l’IES Josep Iborra, que molt amablement va acceptar la iniciativa; en un principi, només contemplava la realització del cartell de la Sant Silvestre, però a causa de l'alt nivell de les obres es va decidir donar dos guanyadors, un que es lluirà a les samarretes d'aquest Nadal i l´altre, el pròxim juny.
Des de Ginestar Atletisme Benissa es vol agrair a tots els participants del concurs, al departament d’Educació Plàstica i a la directiva de l’IES Josep Iborra el seu interés i col·laboració en aquest concurs. Des d’ací, Ginestar Atletisme Benissa convida a qui vulga participar en la XV Sant Silvestre Vila de Benissa, que tindrà lloc el 30 de desembre, a partir de les 18.00 hores en les categories infantils i la prova reina a les 20.00 hores amb un recorregut de 3,6 km.